tussen de middag

Overblijfreglement OBS De keerkring

•  Regels voor de ouders:
  • Ouders die gebruik willen maken van de overblijfmogelijkheid voor hun kind moeten zich houden aan de volgende afspraken:
  • Als het gaat om structureel  overblijven:
  • Ouders melden hun kind voor het structureel overblijven aan bij een van de overblijfmedewerkers.
  • De kosten ad € 1,50 per keer, te betalen door aanschaf van een 10-strippenkaart ad € 15,00
  • Ouders geven de overblijfkinderen gezonde voeding mee.
  •  Als het gaat om incidenteel overblijven :
  • Ouders die hun kind incidenteel willen laten overblijven moeten dit één  dag van tevoren doorgeven aan een van de overblijfmedewerkers.
  • De strippenkaart is geldig voor 5 keer incidenteel overblijven, kost           € 10,00 en is te koop bij de overblijfmedewerkers.
  • Een eenmalig kaartje kost € 2,50
  • Regels voor de overblijfmedewerker(s):
  • De overblijfmedewerker draagt zorg voor een ordelijk en plezierig verloop van het overblijven.
  • De overblijfmedewerker registreert elke dag de kinderen die deelnemen aan het overblijven.
  • De overblijfmedewerker is verantwoordelijk voor de kinderen die overblijven tussen 12.00 en  13.15 uur.
  • De overblijfmedewerker werkt met ten hoogste 12 kinderen.
  • Zijn er naar verwachting meer kinderen dan wordt een tweede overblijfmedewerker ingeschakeld.
  • Regels voor de kinderen :
  • De kinderen houden zich aan de regels die in de school gelden.
  • De overblijfmedewerker heeft de leiding.
  • Overige bepalingen :
  • De verantwoordelijk voor de regeling van het overblijven ligt formeel bij het schoolbestuur, feitelijk bij de overblijfmedewerkers.
  • De directeur is eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het overblijven.
  • De overblijfkinderen uit groep 1 en 2 worden door de overblijfmedewerker uit hun klas gehaald en begeleid naar de overblijfruimte.
  • Er is regelmatig overleg tussen de overblijfmedewerkers/ directeur over de voortgang.
  • Er is een overzicht van de structureel overblijvende kinderen .
  • Als het gedrag van een kind gedurende langere tijd problemen veroorzaakt binnen de overblijfgroep, worden, na overleg met de ouders, door de directeur maatregelen genomen.
  • Uitsluiting van de overblijfvoorziening is één van de mogelijkheden.
  • Per schooljaar is een budget van ad. € 25,00 beschikbaar voor de aanschaf van overblijfmaterialen.
  • 1e overblijfmedewerker: Johanna Meijnaar
  • 2e overblijfmedewerker: Ina Wagenvoort